NYT OM COVID19 SITUATIONEN

Sådan påvirker Coronarestriktioner Åstedet –januar 2021

Den 5. januar kom regeringen med nye restriktioner og anbefalinger i forhold til at forebygge, at smitten med covid-19 stiger. Disse indbefatter et forsamlingsforbud på max. 5 personer samt et afstandskrav på 2. meter i det offentlige rum.
Social- og indenrigsministeriet oplyser, at det skærpede forsamlingsforbud på maximalt 5 personer, ikke gælder tilbud som fx botilbud og væresteder.
Det betyder, at Pusterummet og Åstedets gruppe tilbud forsat kan holde åbent under hensyntagen til Sundhedsstyrelsens retningslinjer om håndtering og forebyggelse af smitte med Covid-19.
For at sikre at vi kan være sammen med god afstand (2. meter), vil der dog ske ændringer i Pusterummets tilbud. Det betyder at Pusterummet fra mandag d. 11. december holder åbent for faste grupper.
Borgere der fast kommer i Pusterummet vil blive kontaktet af personalet og blive orienteret om ændringerne.
Da tiltagene i forbindelse med håndteringen af covid.19 situationen ændrer sig løbende, vil der også løbende kunne ske ændringer eller justeringer af tilbuddene på Åstedet, vi vil derfor opfordre dig til løbende at holde dig orienteret her på hjemmesiden.
Det er vigtigt for os, at det forsat føles trygt at benytte Åstedets tilbud og at vi alle tager ansvar for at undgå mulige smitte situationer.