NYT OM COVID19 SITUATIONEN

Sådan påvirker Coronarestriktioner Åstedet – maj 2021

NU ÅBNER VI MERE OP IGEN😊

Efter regeringens seneste genåbningsplan samt sundhedsstyrelsens justerede afstands anbefalinger har vi nu mulighed for at vende næsten tilbage til Pusterummets almindelige dagligdag.

Det betyder at vi fra tirsdag d. 25. maj stopper med at have åbent for faste grupper og i stedet vender tilbage til den almindelige åbningstid, hvor I må komme de dage, I har tid og lyst.

Vi skal dog forsat sørge for at holde god afstand til hinanden (mindst 1. meter og om muligt 2.), lufte hyppigt ud, vaske hænder eller bruge sprit mange gange i løbet af dagen, hoste i ærmet og i det hele taget følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det er særlig vigtigt ikke at møde frem, hvis man har tegn på sygdom (fx feber, hovedpine, forkølelse eller ondt i halsen). Vi skal passe på hinanden og helst undgå mulig covid-19 smitterisiko.

Derfor vil vi også benytte terrassen og haven i vides muligt omfang, samt benytte nærområdet til gåture m.m. Vi vil også opfordre alle der kommer i Pusterummet til jævnligt at benytte testcentrene i kommunen. Har du brug for følgeskab, vil vi tirsdag og torsdag tilbyde at følges over til kviktest centret i det gamle Jagt og skovbrugsmuseum. Spørg personalet hvis du er interesseret i dette.

Fra d. 25. maj vil det også igen være muligt at bruge motionsrummet. I motionsrummet skal der dog holdes 2. meters afstand til hinanden og der må max være 3 personer i motionsrummet ad gangen. Den enkelte skal selv sørge for at spritte træningsmaskiner og træningsredskaber af før og efter brug.

Vi glæder os til at se Jer alle sammen.