Kurser

GRUPPE– OG KURSUS KATALOG

Kender du til i perioder at være psykisk sårbar og har du lyst til at prøve noget nyt – så kig videre i dette katalog!

På de følgende sider finder du mange interesse – og udviklingsorienterede kurser.

Hvorfor deltage på et kursus?
Formålet med kurserne er at understøtte en positiv udvikling eller en ønsket forandring, så du opnår et så godt og selvstændigt liv som muligt.  Vi ved, at samvær med andre og deltagelse i fællesskaber er med til at understøtte et meningsfuldt liv. Udvikling sker i relationen med andre mennesker, som enten støtter os eller forstyrrer os, så vi får øje på andre aspekter og handlemuligheder i livet.     

På Åstedet skaber vi rammerne, hvor du får mulighed for at møde andre. Både uformelt i  værestedet Pusterummet og ved deltagelse på et kursusforløb. Åstedets slogan er HOPE TO GO.

Hvad koster det?
Kurser og grupperne er som udgangspunkt gratis at deltage i, der kan dog på nogle hold være egenbetaling for transport eller materialer.

Hvem kan deltage:
For at deltage skal du bo i Hørsholm kommune eller hvis du kommer fra en anden kommune, være visiteret til et af Åstedets  tilbud. Alle gruppe- og kursusforløb foregår på mindre hold, hvor der er plads til den enkelte, og hvor der tages hensyn til den enkeltes psykiske/sociale sårbarheder.

Vi glæder os til at se dig.